پسوریازیس یک بیماری خودایمنی است. بیماریهای خودایمنی، نتیجهی حمله کردن بدن به خودش هستند. در مورد پسوریازیس، سلولهای سفید خون معروف به سلولهای T اشتباها به سلولهای پوست حمله میکنند. در یک بدن معمولی، سلولهای سفید خون برای حمله و نابودی باکتریهای مهاجم و مبارزه با عفونتها صفآرایی میکنند. این حملهی اشتباه باعث میشود که فرایند تولید سلول پوست، بهشدت سرعت بگیرد. افزایش سرعت تولید سلولهای پوست باعث میشود که سلولهای جدید پوست بهسرعت ایجاد شوند. آنها در سطح پوست فشرده شده و روی هم جمع میشوند. این امر به تشکیل پلاکهایی منجر میشود که اغلب با پسوریازیس مرتبط هستند. حمله به سلولهای پوست به ایجاد نواحی قرمز و ملتهب روی پوست نیز منجر میشود. بعضی از افراد، ژنهایی را به ارث میبرند که آنها را مستعد ابتلا به پسوریازیس میسازد. اگر یکی از اعضای نزدیک خانوادهتان پسوریازیس داشته باشد، احتمال ابتلای شما به این وضعیت بیشتر خواهد بود. با این حال درصد افرادی که پسوریازیس و یک زمینهی ژنتیکی دارند، کم است.
روکش دندان شیری کودکان
بعد از عمل نیاز به بستری شدن در بیمارستان ندارید؛ اما لازم است فردی را بهعنوان همراه خود داشته باشید تا شما را به خانه برساند؛ چرا که رانندگی بعد از عمل مجاز نیست. قبل از عمل درباره داروهایی که مصرف میکنید با پزشک متخصص صحبت کنید تا در طول عمل دچار مشکل نشوید. بعد از عمل مانند هر عمل دیگری، احساس درد در محل برش جراحی کاملاً طبیعی است. همچنین انقباض شکم، خستگی، خونریزی جزئی واژن، سرگیجه و گلودرد ناشی از داروی بیهوشی نیز از عوارض کوتاهمدت بعد از عمل هستند. اگر عمل لاپاروسکوپی انجام دادهاید، گازی که در طول عمل استفاده شده است میتواند اندکی نفخ و احساس درد در ناحیه شکم و شانه ایجاد ایمپلنت کند. این علائم بعد از چند روز خودبهخود از بین میروند. دوش گرفتن و حمام تا ۴۸ ساعت بعد از عمل ممنوع است. همچنین حداقل تا یک هفته از لیف زدن محل جراحی خودداری کنید. بعد از حمام، پوست محل جراحی را با حرکات ضربهای آرام خشک کنید.
بیماری کاوازاکی: اغلب در کودکان زیر ۵ سال دیده می شود. بیمار با علائمی مانند تورم و قرمزی کف دست و کف پاها، قرمزی چشم، تب، تورم غدد لنفاوی، قرمزی و تورم زبان مراجعه می کند. بیماری کاوازاکی ممکن است موجب مشکلات شدید قلبی شود. با این وجود در برخی موارد بیماری خود به خود بهبود می یابد. با توجه به گسترده بودن علل دانه ی پوستی های پوستی، درمان آن نیز بسیار متفاوت است. برخی بثورات ممکن است نیازی به درمان نداشته و خود به خود برطرف شوند برخی نیز با درمان های خانگی بهبود می یابند. با این وجود دسته ی دیگری از بثورات ممکن است نشانه ای از یک بیماری جدی بوده و نیاز به درمان بیماری زمینه ای داشته باشند. چه موقع برای درمان دانه های قرمز روی پوست به پزشک مراجعه کنیم؟ اگر به تازگی دچار نیش حیوانات یا عوارض قورت دادن سنگ لوزه حشرات شده اید. درماتیت سبوره یک وضعیت پوستی شایع است که باعث بروز جوش و لکه قرمز می شود و اغلب بر روی صورت ظاهر می شود.
۱۷- ماساژ بدن با روغن های طبیعی : استفاده از روغن های طبیعی برای بدن باعث دفع میکروب از بدن می شود. استفاده از این تکنیک از جمله مصرف روغن نارگیل باعث کاهش استرس می شود و همین عامل هم برای سیستم ایمنی بدن مفید است و باعث می شود بدن دچار التهاب نشود. ۱۸- استفاده از روغن های ضروری : روغن ها اکسیژن را در سراسر بدن افزایش می دهد و اثرات استرس اکسیداتیو را با استفاده از آروماتراپی قوی آنتی اکسیدان تضعیف می کند. شما می توانید دو قطره روغن بابونه، بادام شیرین و یا اسطوخدوس را در کف دست ریخته و بو بکشید و نفس عمیق بکشید. این کار باعث می شود که خون به مغز شما جریان پیدا کند. ۱۹- ورزش با شدت آهسته : انجام اغلب حرکت ورزشی با حرکات آرام در طول روز می تواند جریان مایع سینوویال را در مفاصل افزایش دهد و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش دهد. انجام ورزش هایی مانند شنا، پیاده روی، سوارکاری و… را در برنامه روزانه تان بگنجانید. این ورزش ها ایجاد التهاب را در بدن محدود می کنند و تولید نورون های مغز را افزایش می دهد و در کل سلامت بدن را تضمین می کنند.
علائم تنبلی روده چیست
شاید برخی از افراد به این موضوع فکر می کنند که آیا ارتودنسی مضرات و عوارضی دارد؟ چه عوارضی در اثر انجام درمان در سنین بالا ممکن است ایجاد شود؟ آیا کشیدن دندان برای این درمان عوارضی دارد؟ و یا اینکه چه راهکارهایی سبب بهبود و یا پیشگیری از عوارض ارتودنسی خواهند شد؟ در این مقاله قصد داریم تا درباره این موضوع به طور کامل صحبت کنیم. در ادامه همراه با دکتر احمدرضا حسینی، متخصص ارتودنسی باشید تا اطلاعات لازم در این زمینه را به دست آورید. همانطور که در مورد قبلی اشاره کردیم، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان سبب پوسیدگی دندان می شود. عدم درمان پوسیدگی دندان به مرور زمان می تواند منجر به بروز مشکلات جدی تری از جمله بیماری پریودنتال و لثه شود. در موارد بسیار نادری احتمال تحلیل ریشه دندان در حین درمان برای برخی از افراد وجود دارد. تحلیل ریشه دندان علل مشخصی نداشته و نمی توان قبل از درمان آن را پیشبینی نمود، اما اگر می خواهید آگاهی بیشتری در این باره پیدا کنید، حتما با ارتودنتیست خود صحبت نمایید.
دادن غذاهای حاوی فیبر فراوان در کنار مایعات باعث میشود مدفوع حجیم، نرم و دفع آن برای کودک آسان شود. ورزش و فعالیت بدنی نیز به اجابت مزاج کودک کمک میکند. در کودکانی که به تازگی از شیر گرفته میشوند و مستعد یبوست هستند، توصیه میشود حتماً مواد غذایی حاوی فیبر بالا مانند میوه، سبزیجات، غلات و نان سبوسدار داده شود. تغییر رژیم غذایی کودک به یک رژیم پر فیبر ظاهراً آسان است اما عملی کردن آن اغلب مشکل خواهد بود. رفتارهای غلط کودکان نیاز به آموزش و اصلاح دارد. کودکان باید به رفتن به توالت بعد از مصرف وعدههای غذایی به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه تشویق شوند. نشستن در توالت بعد از صرف غذا به انجام عمل دفع کمک خواهد کرد، زیرا غذا خوردن خود حرکت گوارشی را تحریک میکند.کودکان اغلب به حرکات رودهای و احساس دفع بیتوجهی میکنند و آن را نادیده میگیرند. این روش به منظم شدن حرکت رودهای کمک میکند.
انواع فیکسچر ایمپلنت
این حالت در افرادی که دارای سابقه عفونتهای دستگاه ادراری هستند بیشتر مشاهده میشود. باکتریهای کلیفرم در محیط واژن، میزراه و بخشهای شدیداً عفونی، رشد زیادی داشتند. عفونت ادراری حاصل از کاتترهای ادراری یکی از رایجترین عفونتهایی است که در مراکز مراقبتهای بهداشتی به وجود میآید. لایهی سلولهای میکروارگانیسمی به وجود آمده در کاتترها امکان رشد باکتریها را فراهم کرده و منجر به عفونت میشوند. و یا امکان قطع کاتتر بلافاصله بعد از درمان بالینی، مهمترین عامل برای جلوگیری از ایجاد باکتری و عفونت است. عفونت ادراری یکی از عوارض شایع دوران بارداری است که حدوداً در 2 تا 13 درصد از زنان دیده میشود. محققان بر این باورند که تغییر وضعیت دستگاه ادراری و برخی از تغییرات هورمونی در زنان باردار، نقش مهمی در افزایش خطر ابتلا به عفونت ادراری دارد. باکتریها بهراحتی میتوانند از راه میزنای بالا رفته و در کلیهها منجر به عفونت شوند. به همین دلیل است که در ادرار زنان باردار معمولاً باکتریها قابلمشاهده هستند. با افزایش خطر ابتلا به پیلونفریت (عفونت کلیه)، زایمان زودرس و مرگومیر جنین در ارتباط هستند.
- بعد از جراحی، تزریق یا ضربه
- سافت ژل ومیناویت اوریجینال ویواتیون
- اتودولاک (لودین)
- اسطوخودوس (لوندر)
- مصرف بیش از حد الکل و کافئین
- داروهای ضد اضطراب
علت ابتلابه پسوریازیس چیست؟ علت ایجاد این بیماری ناشناخته است. عامل توارث در ابتلا به این بیماری نقش دارد. با اینحال، تحقیقات اخیر به وجود نوعی ناهنجاری در فعالیت گلبول های سفید در جریان خون اشاره می کند که می تواند آغاز کننده فرآیند التهاب در پوست باشد. این امر موجب افزایش سرعت پوسته ریزی پوست می شود. سرعت ریزش سلول های پوست دراین بیماری گاهی به سه تا چهار روز یکبار هم می رسد (یعنی 10-5 برابر سریعتر از حالت طبیعی). بیماران اغلب حدود 10-14 روز پس از ایجاد بریدگی، خراشیدگی، سائیدگی و یا آفتاب سوختگی شدید در پوست، متوجه پیدایش ضایعات جدیدی برروی بدنشان می شوند که همان پسوریازیس است. پسوریازیس ممکن است توسط عواملی نظیر عفونت ها از جمله عفونت استرپتوکوکی حلق و همچنین بعضی از داروها مجدداً فعال شود. بیماری معمولاً در فصل زمستان بعلت خشکی پوست و کاهش تابش نور آفتاب شعله ور می شود. پسوریازیس به شکل های متعددی از نظر شدت، طول دوره بیماری، منطقه درگیری و اشکال پوسته ها بروز می کند.
برعکسِ دستگاههای ثابت، ما دستگاههایی داریم که به صورت سِری تولید شده و به بیمار داده میشوند. بیمار این دستگاهها که مانند قالب هستند را روی دندانها قرار میدهد، اما زمان مصرف غذا یا مسواک زدن آنها را برمیدارد. اینها قابل جابجا شدن هستند و چون متحرکند به استفاده از آن ها، “ارتودنسی متحرک” گفته می شود. بر اساس قابل مشاهده بودن یا نبودن، ما دستگاهها را به دو دسته مرئی و نامرئی تقسیمبندی میکنیم. شاید بپرسید که “اصلاً ما چرا باید چنین دستهبندی و روشی به نام ارتودنسی نامرئی داشته باشیم؟ دلیل این نامگذاری (یا فلسفه شکلگیری این دستهبندی) آن دسته از بیمارانی هستند که دوست ندارند کسی متوجه شود آنها تحت درمان ارتودنسی دندان هستند. بنابراین، ما متخصصان به این بیماران دستگاههایی پیشنهاد میدهیم که حین استفاده، قابل مشاهده نیستند و معمولاً کسی متوجه آنها نمیشود، مگر از نزدیک نگاه کند. یک مثال خوب از این روش، استفاده از سیستم ارتودنسی سرامیکی است. در این روش از براکتهایی استفاده میکنیم که شفاف هستند، سیم و مخلفات بکار رفته در این روش نیز همرنگ دندان هستند. بنابراین استفاده از براکت سرامیکی نوعی ارتودنسی نامرئی در نظر گرفته میشود.
- خونریزی، رگ های خونی و وجود اشک در چشم
- استروئیدهای سیستمیک کوتاه مدت
- چیز سنگینی بلند نکنید
- داروهای سیستمیک
انسداد گلو بر تنفس نیز تأثیر میگذارد. اجسام خارجی کوچک و نوکتیز مانند استخوان ماهی از علل شایعی هستند، که میتواند منجر به سوراخ شدن دیواره گلو، لوزهها و یا مری شوند. تعدادی عامل غیر عفونی نیز وجود دارد که میتواند باعث التهاب و زخم دستگاه گوارش شوند. با توجه به نقش حنجره در فرایند بلع غذا، التهاب حنجره نیز میتواند باعث بلع دردناک شود. برخی از این علتها عبارتاند از: تروما یا ضربه، غذاها یا نوشیدنیهای گرم، مواد غذایی تند، بیماریهای خود ایمنی، تابش اشعه، ریفلاکس اسید معده (GERD) و استنشاق گازهای سمی. آبسه و یا زخم در گلو و مری نیز میتواند باعث بلع دردناک شود. سرطان مری، گلو، حنجره، تیروئید، گردن و دهان نیز میتوانند باعث بلع دردناک شوند. این عارضه باید در افراد پرخطر مانند افراد سیگاری بهعنوان یک عامل احتمال در نظر گرفته شود، بهخصوص اگر اختلال بلع و کاهش وزن ناخواسته نیز وجود داشته باشد.
اگر شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد دندان مصنوعی بر پایه ایمپلنت لطفا از سایت ما دیدن کنید.
- پنجشنبه ۲۰ بهمن ۰۱ ۰۹:۱۷ ۱۸۰ بازديد
- ۰ نظر